Често задавани въпроси

Как да продадеш имот с нас?

 1. Искаш да продадеш бързо, ефективно, сигурно и на най-добра цена имота си? Довери се на дългогодишният ни опит и избери опция ДОБАВИ ОБЯВА или ни се обади директно на телефон +359 888 396 306.
 2. Ако си избрал сайта ни, използвай бутона ПРОДАВАМ и след това избери опция СТАНДАРТНО за да попълниш информацията в твоята заявка.
 3. След като изпратиш заявката, очаквай обаждане от наш служител в близките 24 часа за насрочване на оглед в удобен ден и час.
 4. По време на огледа ще заснемем твоя имот професионално и ще изготвим схема на разпределението. Наш експерт ще изготви пазарен анализ и ще те посъветва за най-добрата продажна цена спрямо актуалния пазар за последните 12 месеца. в района. След уточняване на всички параметри и одобрение от теб на обявата тя ще бъде качена и рекламирана на всичките ни платформи и партньори, с които работим (bezbroker.com, imot.bg, olx.bg, alo.bg, imoti.net и в нашите FB групи с над 500 000 потребители).

Как да продадеш с 0% комисионна?

 1. Не искаш да плащаш брокерска комисионна, но имаш нужда от пълно съдействие за продажбата? Избери опция ДОБАВИ ОБЯВА или ни се обади директно на телефон +359 888 396 306.
 2. Ако си избрал сайта ни, използвай бутона ПРОДАВАМ и след това избери опция БЕЗ КОМИСИОННА за да попълниш информацията в твоята заявка.
 3. След като изпратиш заявката, очаквай обаждане от наш служител в близките 24 часа за насрочване на оглед в удобен ден и час.
 4. По време на огледа ще заснемем твоя имот професионално и ще изготвим схема на разпределението. Необходимо е да подпишем споразумение (за да работим за теб с 0% комисионна) и в рамките на деня обявата ще бъде качена и рекламирана на всичките ни платформи и партньори, с които работим (bezbroker.com, imot.bg, olx.bg, alo.bg, imoti.net и в нашите FB групи с над 500 000 потребители). *При необходимост и желание от страна на клиента изготвяме безплатно пазарна оценка на имота с цел обективно формиране на продажната цена.

Как да продадеш ДИРЕКТНО до 48 часа?

 1. Искаш да продадеш бързо имота си, но нямаш време за огледи и не ти се плащат комисионни? Избери опция ДОБАВИ ОБЯВА или ни се обади директно на телефон +359 888 396 306.
 2. Ако си избрал сайта ни, използвай бутона ПРОДАВАМ и след това избери опция ПРОДАЙ ДИРЕКТНО за да попълниш информацията в твоята заявка. Във формата има опция за добавяне на снимки и документи за имота.
 3. След подаване на заявката в рамките на 24 часа ще се свържем с теб, за да уговорим час за оглед. По време на огледа е необходимо да предоставиш документи за собственост.
 4. В рамките на 48 часа след огледа ще получиш експертен анализ и оферта за директно изкупуване.

Как да публикуваш ЧАСТНА ОБЯВА ?

 1. Искаш да публикуваш частна обява директно в нашата платформа и Facebook групи с над 500 000 потребители? Избери опция ДОБАВИ ОБЯВА.
 2. Използвай бутона ПРОДАВАМ, ОТДАВАМ, КУПУВАМ или НАЕМАМ и след това избери опция ЧАСТНА ОБЯВА след което е необходимо да влезеш в профила си или да се регистрираш за да попълниш информацията за твоята обява. Във формата е необходимо да напишеш описание и спецификации, да посочиш адрес, цена и да качиш снимки на имота.
 3. След което можеш да избереш валидност на обявата 14 дни - 18,90лв. или 28 дни - 37,80лв. и да заплатиш чрез предоставените опции - ePay.bg или чрез Дебитна или Кредитна карта.
 4. След успешно плащане на обявата в рамките на няколко часа обявата ще бъде одобрена от модератор и публикувана в платформата на www.BezBroker.com, както и във всички наши Facebook групи с на 500 000 потребители.